Londralı sanatçılar Soner Türsoy, Ali Sönmez, Peri Aziz’in 2009 yılında kurmuş olduğu “Babutsa Grubu” yapmış olduğu ilk albümlerinde yer alan “Yanayım yanayım” isimli şarkıyla müzik piyasasında hızlı bir yükşeliş grafiği yakalamıştı. Türkiye, Kıbrıs ve birçok Avrupa ülkesinde konserler veren grup, bu başarı grafiğinin ardından bir anda dağıldı. Gruptan ilk önce Peri Aziz, ardından Ali Sönmez ayrıldı.

Ve uzun bir ayrılış hikayesinden sonra grup üyeleri ayrı ayrı sahne almaya başladıkları Cyprus Garden Restaurant’ta yeniden biraraya geldi. Ayni sahneyi paylaşan Ali Sönmez, Soner Türsoy ve Peri Aziz, sosyal medya üzerinde yapmış oldukları paylaşımla yeniden biraraya gelmenin sinyallerini verdiler.  Peri Aziz Facebook üzerindeki paylaşımıyla “Kuliste Babutsa Bir Arada Naberrrr…

Düşmanlarımızın gözü çıksın” sözleriyle yeniden birleşmenin duyurusunu da yapmış oldu. Gurubun “Babutsa London” Facebook hesabında ise paylaşılan kapak fotoğrafında Soner ve Ali’nin Cyprus Garden’da ayni sahneyi paylaştığı ve birlikte şarkı söyledikleri yeni bir fotoğraf eklendi.