TV8'de ekranlara gelen 'Survivor 2021'in 12 Ocak Salı akşamı yayınlanan bölümünde; Acun Ilıcalı, ödül oyunu öncesi yarışmacılarla sohbet etti. İşte Ilıcalı ile Survivor Emin arasındaki eğlenceli diyalog...

Emin Günenç, "Dün o kadar değişik şeyler oldu ki oltamız ve zıpkınımız kırıldı. El misinesi yaptık, ama yemlerimiz denize döküldü. Şanssız günümüzdeydik" ifadelerini kulandı.

Gönüllüler takımında mücadele eden 26 yaşındaki yarışmacı, "Aleyna ve Sancakay sağ olsunlar inanılmaz pilav yaptılar. Ben annemden bile böyle pilav yememiştim, o kadar güzeldi" diyerek, iki arkadaşına övgüler yağdırdı.

Bu sözler sonrası araya giren Acun Ilıcalı, "Şu anda bittin, haberin yok. Annen, komşuları, akrabalar... Bunu bir şekilde toparlamamız lazım" şeklinde esprili bir karşılık verdi.

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu, "İnsan açken ne yerse lezzetli gelir ya. Kadriye Hanım yanlış anlamayın, burada ne bulsalar yiyorlar. Aşırı açken her şey güzel gelir ya onun gibi bir şey olmuştur" dedi.

TV8'de ekranlara gelen 'Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler'de ilk eleme gecesi yaşandı. Acun Ilıcalı, ada konseyinde yarışmaya veda eden ismi duyurdu.

Survivor 2021'de ilk elenen isim Sena Özdemir oldu. Survivor Sena, "Öncelikle bana oy atan, destek olan herkese teşekkür ederim. Daha sonra sizlere ve ekibinize çok teşekkür ederim. Buraya kadarmış. Demek bundan sonrası benim için hayırlı değilmiş. Üzüldüm ama asla isyan etmem" açıklamasını yaptı.

Sena Özdemir'in elendiğinin açıklanmasının ardından, duygusal anlara sahne olan veda sırasında arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.