Londra Yardım Melekleri 2 yaşında

Herşey kanser hastaları için.. Londra Yardım Melekleri , ikinci yılları düzenledikleri balo ile kutlarken, gelirin kanser hastaları için kullanılacağını açıkladı. Geceye Cem Kafkas, “O Ses Türkiye” finalistlerinden İbrahim Şevki, Anıl Göçen ve orkestrası müzik ve sesleriyle renk kattı

Kanserle mücadele edenlere destek vermek ve yardım amacıyla kurulan “Londra Yardım Melekleri (London Angels Cancer Association)” adlı oluşum ikinci kuruluş yıldönümünü düzenlediği müzik şölenli balo ile kutladı.

Tottenham’daki Regency Banqueting Suit’de gerçekleştirilen gecenin geliri kanser hastaları yararına kullanılacak. Geceye destek vermek amacıyla hiçbir ücret almadan katılan ‘O Ses Türkiye’ finalistlerinden İbrahim Şevki, Türk Sanat Müziği sanatçısı Cem Kafkas, Londralı sanatçı Anıl Göçen ve orkestrası konserleri ardından seyirciler tarafından dakikikalarca alkışlandılar.

Yardım gecesine KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı, Londra Konsolosu Buket Kop, Belediye Meclis Üyeleri Alev Cazimoğlu, İlkay Halabi (Kay İsa), Olay gazetesi sahibi ve Onursal Başkan Nural Ezel, İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konsey Başkanı Leyla Kemal, Kuzey Kıbrıs Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, çeşitli dernek yöneticileri, okul başkanları, iş adamı/ iş kadını ve hayırsever vatandaşlar hazır bulundu. Başkanlığını Nurten Mehmet’in üstlendiği Londra Yardım Melekleri’nde Aydın Hassan, Serpil Bülbüloğlu, Neslihan Çakır, Nermin Hasan ve Shener Mehmet Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu Başkanı Türkan Nalbantoğlu’na teşekkür plaketi verildi.

DR. TEOMAN SIRRI UNUTULMADI

Neslihan Çakır’ın sunuculuğunu üstlendiği gecenin açılışında konuşan Başkan Nurten Mehmet, bu anlamlı geceye katılan, destek veren ve bağış yapan herkese teşekkür etti. Mehmet, “Bu akşam aramızda olmayan Fahri Başkanımız Dr. Teoman Sırrı bey’e geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Ayrıca her zaman bize destek olan onursal başkanımız Olay gazetesi sahibi Sayın Nural bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kuzey Kıbrıs’tan geceye katılan Raziye Kocaismail, 1993 yılında kurulan derneklerinin bu zamana kadar yaptığı çalışmaları konusunda bilgilendirme yaptı. Kocaismail, “Bizi her zaman maddi manevi ya da giysi bağışları, tıbbi malzeme yardımları ile destekleyen Londra Meleklerimiz Nurten Mehmet’e, yönetim kurulu üyesi ile hastalarımızın ilaç paralarını karşılamamız için yapılan tüm etkinliklere katılan isimsiz kahramanlara her bir hastamız adına teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz” diye konuştu.

Olay gazetesi sahibi ve Onursal Başkan Nural Ezel’e teşekkür plaketi verildi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı’da, sorunlar karşısında toplumsal olarak duyarlı olmak ve ortaya çıkan zorlukları ve acıları azlatmak için gönüllü olarak zaman ve çaba ortaya koymanın, ‘erdemlilik’ olduğunu ifade etti. Oya Tuncalı şunları söyledi: “Londra Yardım Melekleri Derneği’nin kanserle mücadele veren kardeşlerimize yardımcı olması, destek vermeye çalışması önemli bir harekettir. Kardeşlerimiz arasındaki yardımlaşma ve dayanışmanın, yurtdışında yaşasalar dahi hiç değişmeden önemli bir gelenek olarak devam ettiğini görmekten duyduğum memnuniyeti özellikle ifade etmek isterim. Bu vesileyle Londra Yardım Melekleri Derneği’ni tüm yönetim kurulu üyelerini ve katkı yapan, kalben destek veren herkesi tebrik ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Gecede, kurum ve kuruluş yöneticilerinden Nural Ezel, Itır Sökmen , Bilal Hüseyin, Hatice Sarman, Taşkın Mustafa, Tevfik Zekai, Türkan Nalbantoğlu, Belgin Ahmet, İnan Genç, Fazile İbrahim’e yardım gecesine katkılarından dolayı, Şadiye- Osman Balıkçıoğlu, Nüket ve Erim Tekin’e de Kuzey Kıbrıs Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışları nedeniyle teşekkür plaketi verildi.

m.s foto

-----

Melek1: Londra Yardım Melekleri Başkanı Nurten Mehmet.

Melek2-3: KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı.

Melek4: Kuzey Kıbrıs Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail.

Melek5: 

Melek6: Gecede (soldan- sağa) Konsey Başkanı Leyla Kemal, Belediye Meclis Üyesi Alev Cazimoğlu, Neriman Tango, KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı, Kuzey Kıbrıs Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, Konsolos Buket Kop, Ersin Çelebi, Nazım Çelebi ve Belediye Meclis Üyesi İlkay Halabi.

Melek7: Aycan Ezel, eşi Onursal Başkan ve Olay Gazetesi sahibi Nural ezel, Turan Beşir, Bilal Hüseyin, Ateş Tucer, Hatice Beşir, Aysın Hüseyin ve Leyla Kemal (soldan- sağa).

Melek8-9: ‘O Ses Türkiye’ finalistlerinden İbrahim Şevki.

Melek10: Geceye katılan O Ses Türkiye’ finalistlerinden İbrahim Şevki’ye teşekkür plaketi verildi.

Melek11-12-13: Türk Sanat Müziği sanatçısı Cem Kafkas.

Melek14: Türk Sanat Müziği sanatçısı Cem Kafkas, gecede Neslihan Çakır ile düet yaptı.

Melek15-16: Londra Yardım Melekleri’nin 2. kuruluş yıldönümü kutlaması kapsamasında gerçekleştirdiği gecenin geliri kanser hastaları yararına kullanılacak.

Melek17: Olay gazetesi sahibi ve Onursal Başkan Nural Ezel’e teşekkür plaketi verildi.

Melek18: Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu Başkanı Türkan Nalbantoğlu’na teşekkür plaketi verildi.

Melek19: Ersan& Co Avukatlık Bürosu yöneticilerinden Hatice Sarman.

Melek20: Tulip Holidays yöneticisi Itır Sökmen.

Melek21: İş adamı Bülent Hüseyin.

Melek22: Regency Banqueting Suit Direktörü Taşkın Mustafa.

Melek23: Mali Müşavir ve Muhasebeci Tevfik R. Zekai.

Melek24: Gecede Ali Rıza Değirmencioğlu Türk Okulu Başkanı Sevtap Kemal, TWPA Başkanı Ayşe İbrahim, Ahmet Nazım, eşi Termis Nazım ve bir grup Türk Dili Kültürü ve Kültürü Okulu öğretmenleri.

Melek25: Yardım gecesine bazı anne ve baba kucaklarında çocuklarıyla katıldı.