Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu’nun amcasının oğlu, 31 Aralık tarihinde İngiltere’de gerçekleşen feci trafik kazasında hayatını kaybetti.

Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu’nun kuzeni 40 yaşındaki Ruşit Ataoğlu, 30 Aralık’ı 31 Aralık’a bağlayan gece Londra’nın doğusunda bulunan Dagenham’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Olay Londra’da derin bir üzüntü yarattı.

Kaza, 70 yaşındaki kadın sürücünün, otobanda ters yöne girmesi ve o sırada kendisine ait taksiyi kullanan Ataoğlu’na çarpması sonucu gerçekleşti. Kaza sonrası, polis ve ilk yardım ekipleri olay yerine giderken, hem kadın hem de Ruşit Ataoğlu ağır yaralar almalarından dolayı olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sonucu, yol uzun bir süre trafiğe kapatıldı.

Londra iş dünyasının sevilen insanlarından biri olan Ruşit Ataoğlu’nun polis tahkikatının tamamlanmasının ardından Kıbrıs’a gönderilip Avtepe’de defnedileceği öğrenildi.

Arabanın şoförü, 70 yaşlarındaki bir kadın ve 40'lı yaşlarındaki taksi şoförü, Dagenham'daki A13'teki Witch'in Hat kavşağındaki olay yerinde hayatını kaybetti.