HALK BULUŞMASI 7 MART’TA…Başbakan Erhürman, 7 Mart 2019 Perşembe akşamı, saat 19:00’da, Grand Palace Banqueting Suite’de (adres: 242 High Road, Wood Green, London N22 8JX) Kıbrıslı Türklerle bir araya gelecek

ÖDÜL VERECEK…Erhürman, 9 Mart Cumartesi akşamı, Kuzey Londra’da, Regency Banqueting Suite’de düzenlenecek olan dayanışma balosu ve ödül töreninin onur konuğu olacak.Başbakan Erhürman, burada, başarılı Kıbrıslı Türklere ödül verecek

İŞ DÜNYASI DA GELİYOR... Londra ziyaretine oldukça önem veren Başbakan Tufan Erhürman bu ziyaretinde iş dünyasından bir grup iş insanını da Londra'da yaşayan Kıbrıslı işadamlarıyla biraraya getirmek için beraberinde getiriyor. Heyette Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Müteahhitler Birliği, Kıbrıs Türk Otelciler Otelciler Birliği ve bazı kurumlarda yer alacak. 

Başbakan Tufan Erhürman, Londra’da, Turkish Cypriot Trust UK’in düzenleyeceği baloya katılarak, başarılı Kıbrıslı Türklere ödül verecek.

Erhürman, 9 Mart Cumartesi akşamı, Kuzey Londra’da, Regency Banqueting Suite’de düzenlenecek olan dayanışma balosu ve ödül töreninin onur konuğu olacak.

İngiltere’deki farklı Kıbrıslı Türk sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla düzenlenecek olan baloda, başarılı Kıbrıslı Türkler de ödüllendirilecek.

Aynı kuruluş tarafından, 23 Haziran tarihinde de, Londra’da, Kıbrıs Türk festivali düzenlenecek

KKTC Londra Temsilciliği’nden yapılan açıklamada ise Başbakan Tufan Erhürman'ın temaslarda bulunmak üzere Londra’ya ziyaret gerçekleştireceği hatırlatılarak, “Bu kapsamda, 7 Mart 2019 Perşembe akşamı, saat 19:00’da, Grand Palace Banqueting Suite’de (adres: 242 High Road, Wood Green, London N22 8JX) halkımızla bir araya gelecektir” denildi.