İngiltere’den Kıbrıs’a 25 yıldır yüzbinlerce insanı taşıyan Cyprus Paradise, bu yaz da çok avantajlı fiyatlarla Kıbrıs’a uçuruyor! Kuzey Kıbrıs’ta unutulmaz bir tatil fırsatı sunan şirket, bir haftalık paket fiyatlarını £199'a sunmaya başladı. Uçak bilet fiyatları ise, Türkiye’ye £80, Kuzey Kıbrıs’a £118 ve Güney Kıbrıs’a £125.

İngiltere’den Kıbrıs’a 1992 yılından buyana yüzbinlerce İngiliz turist ve Kıbrıslı Türkü taşıyan, köklü şirketlerden Cyprus Paradise hem hizmetlerini hem de başarı çitasını her geçen gün artırıyor.

Ercan ve Larnaka’ya sefer düzenleyen tüm havayolları ile özel anlaşmaları bulunan ve gerek otel gerek transfer şirketleri ile güçlü ticari ilişkileri olan Cyprus Paradise, rekabet sınırlarını zorlayarak Kuzey Kıbrıs’ta muhteşem bir tatilin kapılarını aralayacak, bir haftalık paket fiyatlarını £199'a sunmaya başladı. Uçak bilet fiyatları ise, Türkiye’ye £80, Kuzey Kıbrıs’a £118 ve Güney Kıbrıs’a £125.

İngiliz Sivil Havacılık (ATOL) lisansına sahip şirketin hazırladığı programların satışı da ATOL tarafından garanti ediliyor.

ATOL'a ek olarak şirket aynı zamanda İngiliz Seyahat Acenteleri Birliği (ABTA) ve Uluslararası Havayolu Taşımacılığı Birliği olan IATA lisanslarına da sahip.

Uçak seyahati, paket turlar, hotel konaklaması, kiralık araba, yerel turlar ve daha birçok hizmet sunan Cyprus Paradise, 2013, 2014, 2015 ve 2016 yıllarında arka arkaya prestijli BTA (British Travel Award) ödülüne layık görülerek altın ödül sahibi.

Türk toplumuna daha yakın olmak ve kaliteli hizmet sunmak için Ocak 2017'de Kuzey Londra’nın Harringay bölgesinde 559 Green Lanes adresine taşınan şirket, sağladığı avantajlarla da tercih edilen en iyi firmalar arasında. Cyprus Paradise Genel Müdürü Kemal Kenan şirketlerinin, yaz döneminde Kuzey Kıbrıs’ta muhteşem bir tatilin kapılarını aralayacak fırsatları konusunda bilgi verdi.

Avantajlı fiyatlar! Kuzey Kıbrıs’a £118!

Şirket Genel Müdürü Kemal Kenan, Ercan ve Larnaka’ya sefer düzenleyen tüm havayolları ile özel anlaşmaları bulunduğunu ve gerek otel gerek transfer şirketleri ile güçlü ticari ilişkileri bulunan Cyprus Paradise’ın, rekabet sınırlarını zorlayarak bir haftalık paket fiyatlarını £199'a sunmayı başardığını söyledi. Uçak bilet fiyatlarının ise, Türkiye’ye £80, Kuzey Kıbrıs’a £118  ve Güney Kıbrıs’a £125 olduğunu ifade eden Kenan, rezervasyonlar için düşük depozit miktarı aldıklarını £49 depozit ile müşterilerin rezervasyonlarını teyit edip bekletebildiklerini anlattı. Kenan, ödenecek olan geriye kalan miktarı ise müşterilerinin kendi arzu ve finansal durumlarına göre belli bir sureye yayarak %0 faizle aylık ödenebilecek hale getirdiklerini belirterek, kredi kart ödemeleri için hiçbir ücret ve masraf almadıklarına ve tüm ücretlerin her hizmeti kapsadığına dikkat çekti.

Harringay ofisinden “Free Bilet” dağıttıklarından da bahseden Kenan, her ay yarışma çekilişi yaparak şanslı bir kişiye gidiş dönüş ücretsiz uçak bileti sunduklarını söyleyerek, konuşmasını şöyle sonlandırdı:

Halkımıza tavsiyemiz, bize danışmadan seyahat arajmanlarını sonlandırmasınlar ve mutlaka ofisimize ulaşsınlar. 559 Green Lanes, Harringay, London N8 0RL adresine gelsinler ya da bizlere 0208 3438888 numaradan ulaşsınlar, ayrıca 24 saat hizmet veren websitemiz www.CyprusParadise.com kanalı ile de bizlere ulaşabilir, detaylı bilgi alabilirler.”