İngiltere’de doğup büyüyen, okumak veya yaşamak için Kıbrıs’tan gelen gençleri örgütlemek ve Kıbrıs Türk kimliğine sahip çıkma misyonuyla 21 Ekim 2018’de kurulan Kıbrıs Türk Gençlik Birliği İngiltere, 13 Mart Cuma 2020’de ‘Birlik ve Beraberlik Balosu’ düzenliyor.

İngiltere’deki gençleri ve büyükleri bir araya getirecek baloda, birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıkarılacak.

Birlik yönetimi, “Uzun yıllardan sonra İngiltere’deki gençler örgütlenip, asimilasyon sürecine karşı mücadele etmek adına kimliğine ve kültürüne sahip çıkmaya çalışıyor. KTGBİ olarak gençlerimizin aidiyet duygusunu pekiştirmek için farklı alanlarda çalışmalar gerçekleştiriyoruz ve sizlerin desteğiyle bunu başarıyoruz” diyerek 13 Mart’ta düzenlenecek baloya, İngiltere’de yaşayan Kıbrıs Türk halkını, sivil toplum örgütlerini ve iş insanlarını davet etti.

Birlik yönetimi ayrıca kendilerine her zaman destek veren, balonun da ana sponsoru olan Cyprus Paradise ve Muhammet Yaşarata’ya, Hey Print Direktörü Yılmaz Özyiğit’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Baloyla ilgili “+447594507041 (Nafiya Horozoğlu)” ile “+447832913868 (İsmayil İbrahim)” telefon numaralarından detaylı bilgi alınabilir.