North Cyprus UK

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 46. yıl dönümü anısına Anamur Belediyesi ile İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü ortaklığında düzenlenen "Bayrağımız Kulaçlarla Kıbrıs"a etkinliği çekim ekibinde bulunan görevli kameramanın Koronavirüs testinin pozitif çıktığı Anamur Belediye Başkanı tarafından doğrulandı. 

Gazetemize ulaşan güvenilir bir kaynak, söz konusu kameramanın 17 Temmuz tarihinde test yaptırttığı ve 18 Temmuz'da ise testinin pozitif çıktığını belirtti. Kameramanın testinin pozitif çıkması üzerine 5 kişilik gazeteci ekibin KKTC seyahatinin iptal edildiğini ve etkinliği Kıbrıs'ta bulunan başka bir ekibin takip ettiğini bildiren kaynağımız,  koronavirüs pozitif olan kameramanın Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığını söyledi.

Öte yandan, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 46. yıl dönümü anısına düzenlenen etkinlik için Anamur ilçesine giden bir kameramanın Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine, kendisinin ve özel kalem müdürlüğü çalışanlarının karantinaya aldıklarını açıkladı.

Kaynak: 

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/anamur-belediye-baskani-kilinc-ve-ekibi-karantinada-5944377/?fbclid=IwAR2B_TxUTtqMtnwDBzSyhCfJagFhJkUNoxYNdXe2Ef5lYwx8TJPEsHcQERA

https://www.anamurekspres.com/haber/baskan-kilincbenim-ve-ekibimle-ilgili-covit-19-koca-bir-dedikodudur-1414.html