Gündemi değiştirecek müthiş iddiaya göre, (WHO) Dünya Sağlık Örgütünün "Coronavirüsten ölenlere otopsi yapmayın" talimatına İtalyan doktorlar itaat etmediler ve ölüme neden olan şeyin virüs değil, bakteri olduğunu buldular.

İddialara göre; İtalyan doktorlar "Yaygın damar içi pıhtılaşması"ndan (Thrombosis) başka bir şey olmayan Covid-19 denilen şeyi bertaraf ediyorlar.

Dünya için bu sansasyonel haber, Covid-19 tarafından üretilen cesetlere otopsi yapan İtalyan doktorlar tarafından tespit edildi.

İtalyan patologlara göre başka bir şey daha var; "Solunum cihazları ve yoğun bakım birimleri hiç gerekli değildi."

İddiaya göre, Covid-19'a yakalananların tek yapmaları gereken 100 mg Aspirin ve Apronax veya Parasetamol almak. Bunun nedeni, koronavirüsün kan pıhtılaşmasına neden olduğunun gösterilmesidir, bu da bedenin damarda kan pıhtılaşması geliştirmesine mecbur bırakır ve kan akmaz ve kalbe ve akciğerlere oksijen taşımaz, bu da nefes alamaması nedeniyle insanın hızla ölmesi ile sonuçlanır.

OTOPSİLERDE ORTAYA ÇIKMIŞ!

İtalya'da doktorlar ölü bedenleri kestiler ve kol ve bacakları ve bedenin diğer kısımlarını açtılar ve damarların kan ile genişlediğini ve kanın pıhtılaştığını, tüm damarlar ve arterlerin pıhtılar ile dolu olduğunu tespit ettiler.

Bu durum kanın normal şekilde akmasını ve tüm organlara, öncelikle beyne, kalbe ve akciğerlere oksijen taşımasını engeller ve hastanın ölümü ile sonuçlanır.

Bu teşhisi keşfedince, iddialara göre, İtalyan Sağlık Bakanı hemen koronavirüs tedavi protokollerini değiştirdi ve hastalara 100 mg Aspirin ve Apranax vermeye başladı.

Ve bu hastalar iyileşmeye başladı, bu yeni yöntemin sonucu olarak, Sağlık Bakanlığı tek bir günde 14.000 den fazla hastayı evlerine gönderdi. İtalya standardı bozdu, çünkü onlar zaten bunalmışlardı ve binlerce ölümün ciddi kaosu içindeydiler.