Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, halkın sorunlarını yerinden dinlemek ve Bakanlık olarak başlattıkları kış turizmi ve turistlerin tüm bölgelerde esnafla iç içe olması çalışmalarıyla ilgili yerinden tespitler yapmak amacıyla Güzelyurt’u ziyaret etti.

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bu sabah Güzelyurt Açık pazarı ziyaret etti. Bakan Ataoğlu’na ziyareti sırasında, Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Müdürü Fuat Azimli, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Abdullah Aktolgalı, Turizm Planlama Dairesi Müdürü Hakan Ataöv, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Müdürü İpek Tüccaroğlu ve Basın Danışmanı Kemal Öneren eşlik etti.

Ataoğlu, açık pazarda esnaf ve halka sohbet etti, alış veriş yaptı. Satışlar hakkında satıcılardan bilgi alan Ataoğlu, turistlerin çarşıda daha fazla zaman geçirmesine yönelik çalışmalarla ilgili esnafla görüş alışverişinde bulundu.

Bakan Ataoğlu, yaptığı açıklamada, tüm bölgelerde halkla iç içe olmaya ve halkı yerinde ziyaret etmeye özen gösterdiklerini söyledi. Ziyaretler ile bölge halkını yerinde ziyaret edip sorunları dinleme fırsatı bulduğunu belirten Ataoğlu, her zaman halkın hizmetinde olduklarını vurguladı.

Bakanlık olarak başlattıkları kış turizmine yönelik şikayet ve memnuniyetleri de dinlediklerini kaydeden Ataoğlu, turistlerin esnafla iç içe olup kültürümüzü tanıma fırsatı bulduğunu gördüklerini ve bundan da memnuniyet duyduklarını ifade etti