Baf’a bağlı Tremetuşa’da, Güney Kıbrıs’ta daimi olarak ikamet etmekte olan 66 yaşındaki Ukraynalı bir şahsın evinden, 250 bin Euro değerinde ziynet eşyası çalındığı haber verildi.
Hırsızların eve kapalı olan fakat kilitli olmayan balkon kapısından girdiklerinin tespit edildiğini ve evden değerli erkek ve kadın saatleri, aynı zamanda takı ve mücevherat çalındığını yazan Fileleftheros, polisin olayla ilgili araştırmasının sürdüğünü ekledi.
İŞADAMININ ARACINA BOMBA
Gazete başka bir haberinde ise, Baf’a bağlı Hloraka’da dün sabaha yakın saatlerde 43 yaşındaki bir şahsın aracına el yapımı bomba konulduğunu yazdı.
43 yaşındaki şahsın gece kulübü işleten bir kişi olduğunu yazan gazete, şahsın evinin önünde park halinde bulunan aracına konan bombanın patlaması sonucu, araçta büyük hasar meydana geldiğini ekledi.
ARADİP’TE BEŞ ADET EL YAPIMI PATLAYICI MEKANİZMA TESPİT EDİLDİ
Gazete başka bir haberinde ise, geçtiğimiz çarşamba akşamı, Larnaka’ya bağlı Aradip’te bulunan açık bir alanda düşük tahrip gücüne sahip beş adet el yapımı patlayıcı mekanizma tespit edildiğini ve patlayıcılara gerekli testlerin yapılması için el konduğunu yazdı.