Türkiye’nin sevilen müzik gurubu Zakkum,  yeni yıl kutlaması için dün akşam sahneye çıktığı Namık Kemal Meydanı’nda Gazimağusalılar’a muhteşem bir yeni yıl kutlaması yaşattı. En güzel parçalarını meydanı hınca hınç dolduran coşkulu kalabalık için söyleyen zakkum gurubu başarılı bir performans sergiledi.

 

Gazmağusa Belediyes’nin hazırladığı organizasyonda Namık Kemal Meydanı’nda kurulan sahnede eğlenceli müziklerle başlayan meydan kutlamalarında, saat 22.30’dan itibaren Zakkum Grubu sahneye çıktı. Binlerce kişinin Zakkum Grubu’nun şarkılarını hep bir ağızdan söylediği gecede,  yeni yılın ilk anlarında havai fişenk gösterileriyle birlikte büyük bir coşku yaşandı. 

 

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmal Arter yaptığı konuşmada, 2014 yılının sevinçleri, hüzünleri ve sıkıntılarıyla geride kaldığını, Gazimağusa Belediyesi’nin halkın refahı ve sosyal gelişiminin artırılması ve çevrenin daha iyi olması için çalıştığını, 2015 yılında da hedeflerinin çalışmalara hız kesmeden devam etmek olduğunu, halkın bu hizmetlere layık olduğunu söyledi. “Böyle bir gecede sizlerle olmaktan son derece mutluyum” diyen Arter, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek,  2015 yılının tüm halkımıza, ülkemize, tüm Gazimağusalılar’a sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.