Gazimağusa’nın Ayluga Bölgesi’nde deneyimli personeliyle hijyen ve kaliteli hizmete önem veren Mehmet Güder, bölgenin en popüler kasabı…

Müşterilerine, 12 saat hizmet olanağı sağlayan Güder Kasap’ta, ne ararsanız var…

Etle ilgili aklınıza ne gelirse bulabileceğiniz bir adres Güder Kasap…

1969’da İnönü’de doğdu Mehmet Güder, “Kendim yemeyeceğim eti, müşterilerime vermem” diyor ve ekliyor, “Tüm hayvanlar, gerekli tüm tetkikleri yapıldıktan sonra, Mağusa Mezbahası2nda kesimi yapıldıktan sonra, dükkana gelir. Hazırlanıp, müşterilerin beğenisine sunulur. Burada hijyen dört dörtlüktür” dedi.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü bir yıl okuduktan sonra, babasının yönlendirmesiyle, kasapçılıkla uğraşmaya karar verir.

Üniversitenin ilk yılını bitirip, yaz tatilinde geldiği Kıbrıs’ta babasının kendisine, bisiklet üzerindeki bir inşaat mühendisini işaret ederek, “Bak, bu adam inşaat mühendisi. Haftada 1 et almaya gelir. Kapaspar ise her gece mangal partisinde. Son model araçları var. Tercihi sen yap” dedikten sonra, okulunu bırakmış.

 “İyi ki de bırakmışım” diyen Mehmet Güder, halinden memnun. 1990 yılında askerliğini bitirdikten sonra, 1992’de Kapalı Çarşı’da, 1994’te tarihi bandabuliyada, 1996’da ise şimdiki yerinde müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için bıkmadan çalıştı.

İşyerini para kazanmak için açtığını anlatan Mehmet Güder, şöyle devam etti:

“İşyerimi ben açar, ben kaparım. Yıllardan beri bu böyledir, değişmez. Kasaplık benim yaşam biçimimdir. Severek yaptığım için, başarılıyım. Müşterilerime en iyi hizmeti veriyorum. Kalite ve hijyen benim için çok önemli. Çalışanlarım da bu konuya büyük önem veriyor. Kebap, köfte, şeftali, pirzola, hamburger, pastırma, sucuk, adana ve daha birçok çeşit bizim işimiz.

İnönü’de doğrum ancak Mağusa benim vatanım. İnsanın doğduğu yer değil, karnının doyduğu yerdir vatanı. Benim de karnım burada doyar. Mağusa benim için büyük anlam ifade eder. Mağusa insanı sayesinde mesleğimde bu kadar ilerledim. Bana büyük destek oldular. Çok sayıda kaliteli restoran beni tercih eder.”

Siz de Güder Kasap’tan et almak isterseniz, 0542 852 24 37 - 0392 366 91 02 numaralı telefonları arayabilir, Larnaka Yolu üzerindeki işyerine uğrayabilirsiziniz. Memnun kalacağınızı umuyoruz.