CTP açıklamasına göre, Dome Otel’in başarı serüveninin paylaşıldığı sunuma katılan Genel Başkan Erhürman, bu başarı hikayesinin birçok açıdan örnek alınması gerektiğini söyledi.

 

CTP’li heyet Girne’deki ziyaretlerde, yurttaşlara parti politikalarını aktardı. Yurttaşlar, CTP’nin yeni dönem politikaları arasında öncelikli yerini koruyan ekonomik ve sosyal kalkınma planı hakkında bilgi aldı. Erhürman; haysiyet, adalet, üretim ve hizmet politikaları hakkında bilgi verdi. Yurttaşlardan parti programlarına göre oy kullanmalarını isteyen Erhürman, dönüşümü gerçekleştirecek plan ve program kadar bunları hayata geçirecek kadroların da önemine değindi. Ülkede üreten tüm kesimlerin CTP’de birleştiğini aktaran Erhürman, dönüşümün ancak güçlerin birleştirilmesiyle gerçekleştirilebileceğini belirtti.

 

“ERHÜRMAN: DOME OTEL BİRÇOK AÇIDAN ÖNEMLİ BİR ÖRNEK”

 

Erhürman, Dome Otel personeliyle katıldığı toplantıda, 7 Ocak seçimlerine yönelik hazırlanan seçim bildirgesinde öne çıkan unsurları paylaştı.

 

Dome Otel’de yapılan uygulamanın pek çok unsurunun ülke için örnek teşkil edebileceğini vurgulayan Erhürman şöyle dedi:

 

“Burada çalışanların çok büyük çoğunluğu KKTC vatandaşı. Kullanılan malzemenin hemen hemen tamamı iç piyasadan temin ediliyor. Dolayısıyla yerel üretim ve üretici de buranın gelirinden pay alıyor. Otelin müşterileri Girne esnafından alış veriş yapıyor. Otel, gelirini Girne esnafıyla paylaşıyor. Kasım ayındayız, ölü sezon olarak biliniyor ama otel şu anda dolu. Ayrıca bu otelin işçilerinin işletmeye ve yönetime ortak oluşu bazı otel müşterileri için ayrı bir cazibe yaratıyor. Böyle bir modelle işletilen ve yönetilen bir otelde konaklamak isteyen turistler açısından bir alternatif yaratıyor. Burada yapılamaz sanılan bir şey yapıldı. İyi ki varsınız, iyi ki çalıştınız ve iyi ki yaptınız” dedi.