Ham Hum Şorolop Partisi (HHŞP) Genel Başkanı Şükrü Demirbaş, bugün yayınladığı bayram özel mesajında halkın umudu olduklarına inandıklarını bu nedenle halka daha çok ‘Umut pompalamak’ için parti olarak piyango satışlarına başladıklarını söyledi.

Demirbaş yayınladığı bayram mesajında Kıbrıs Sorunu’na da dikkat çekerek, aslında Kıbrıs Sorunu diye birşey olmadığını, olmayan bu sorunu varmış gibi gösterilerek onun üzerinden ahkam kesilerek politika yapanların olduğunu vurguladı.

Önemli olan Kıbrıs’ın kuzeyinde yaşayan halkın günlük sorunlarına ivedi çözüm bulunması ve günlük sorunların nihai çözümü yolunda kararlılıkla yürümek olduğuna işaret eden Demirbaş, HHŞP olarak halkın umudu oluklarını sokak gezilerinden anladıklarını ve halka daha çok umut pompalamak için piyango satışlarına başladıklarını yeniledi. Parti başkanı olarak piyango bileti için halka indiklerini, halkın kendilerine büyük ilgi gösterdiğini ve piyango bileti ile yeni umutların patisi olduklarını ve bu yolda yürümeye devam edeceklerini de kaydetti.

Devlette çalışan memurların özellikle de öğretmenlerin yarı müşavir olduklarına dikkat çeken Demirbaş, bu durumun sürdürülemez olduğuna dikkat çekti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınlanan mesajda halkın daha mutlu bayramlar yaşamasının ancak ve ancak HHŞP ile mümkün olabileceğine dikat çeken Demirbaş, partiye daha fazla güç katmak için herkesin piyango bileti alarak umut sahibi olmasını temenni ettiklerini ifade etti.