İsmet EZEL

 

İskenderi bir dünya markası yapma hedefiyle büyüyen Baydöner, Kuzey Kıbrıs'ta da dönerseverlerle buluştu.

 

Türkiye'nin dört bir yanında 42 ilde açtığı restoranlarla büyümesin sürdüren Baydöner İskender, 112. Şübesini Gazimağusa'da hizmete açtı. CityMall  AVM'de 95 kişilik kapasitesiyle hizmet vermeye başlayan şübenin açılışı törenle  gerçekleşti.

Törene eski Cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu başta olmak üzere ,Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Mağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ve bazı milletvekilleri katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan dr Derviş Eroğlu genç girişimcileri kutlayarak bu “Baydöner” gibi ünlü bir markayı adaya getirdikleri için kutladi ve bol kazanç diledi.

Baydöner, diğer tüm şubelerinden farklı olarak, sadece Kıbrıs'lı dönerseverlere özel, menüsüne Kıbrıs Pidesi içerisinde servis edilen döneri ekledi.

Kuzey Kıbrıs'ta olmaktan ötürü büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Baydöner CEO Bülent Polat sözlerine şu şekilde devam etti: "Yaptırdığımız  araştırmalara göre döner denilince akla gelen ilk markayız; ülkemizde gerekli olan standartları oluşturduk, her şubemizde aynı lezzet ve hizmet kalitesini oluşturduk ve kurumsallaşma süreçlerimizi tamamladık. Bundan sonraki süreçte de yurt dışına açılma çalışmalarımız başladı. Kıbrıs bu plan içerisinde bizler için ayrı bir öneme sahip. Avrupa ile ilgili fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. Irak ve Azerbaycan şubelerimiz faaliyetlerini sürdürüyor. Şirketimizi kurduğumuz 2006 yılında amacımız, Türkiye'de ve dünyada dönerin bilinen en büyük markası olmaktı. Bu yolda güzel başarılar elde ettik ve etmeye devam ediyoruz. Tüm Kıbrıslı vatandaşlarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.".

2015 yılında AYD (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) tarafından yürütülen halk oylaması sonucu "En Sevilen Restoran" ödülüne layık görülen Baydöner, 2006 yılından bu yana, prestijli kurumlardan aldığı ödüllerle de başarısını tescillemeye devam ediyor.