Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, bölgelere başlattığı ziyaretler çerçevesinde bugün de Gazimağusa’da incelemelerde bulundu.

 

Bu sabah ilk olarak Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Gazimağusa ilçe binasını ziyaret ederek partilerle biraya gelen Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, daha sonra Suriçi’ne giderek İstiklal Caddesi’ndeki tüm esnafla selamlaştı, sorunlarını dinledi.

 

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu daha sonra ise,  bir partilinin yakınının cenaze törenine de katıldı.

 

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’na ziyaretleri sırasında İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay ile partisinin Gazimağusa milletvekilleri ve Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp eşlik etti.

 

CTP VE UBPLİLER BİR ARADA

 

Bu arada Başbakan’ın  incelemeleri sırasında Namık Kemal Meydanı’nda CTP-BG’liler ile Ulusal Birlik Partililerin (UBP) yolları kesişti.

 

UBP Gazimağusa İlçe ve Kadın Kolları Başkanı Resmiye Canaltay Başbakan Özkan Yoergancıoğlu’nu partisinin meydandaki Kadınlar Günü etkinliğine davet ederek ikramda bulundu. Başbakan da davete icabet ederek UBP’li kadınların Kadınlar Günü’nu kutladı.  CTP-BG’li milletvekilleri ile UBP’li milletvekilleri bir süre ayaküstü sohbet ettiler.

 

YORGANCIOĞLU

 

Başbakan  Özkan Yorgancıoğlu ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, esnafın sorunlarını dinleyerek,  görüşlerini aldıklarını belirterek, ortaya çıkan görüşleri değerlendireceklerini söyledi.

 

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu,  amaçlarının esnafın önünün açmak ve ülke genelinin ekonominsin gelişmesi adına projeler geliştirmek olduğunu söyleyerek, bölgesel ziyaretleri tamamlamalarının ardından ülkenin bütün sorunlarını çözme adına plan ve projeler ortaya koyacaklarını söyledi.

 

Yorgancıoğlu,  geçen hafta Güzelyurt’u , bugün de Gazimağusa’yı ziyaret ettiklerini kaydederek, önümüzdeki hafta da İskele bölgesini ziyaret edeceklerini söyledi.