Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’i makamında ziyaret eden DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, sosyal medya hesabından görüşme ile ilgili bilgi paylaştı.

Ataoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Bakanlık yaptığım dönemde Değirmenlik Belediyesi ile uyum içinde çalışarak ülkeye örnek gösterilecek çalışmalar gerçekleştirmiştik. Özellikle Değirmenlik Belediyesi sınırları içinde kalan Lefkoşa- Mağusa Anayolu üzerindeki çevre ve peyzaj düzenlemesi örnek çalışmalardan birisidir.

Değirmenlik Belediyesi koronavirüs döneminde de vatandaşların o zor döneminde sürekli yanında oldu. Bu özverili çalışması için Belediye Başkanı Ali Karavezirler'i tebrik ediyorum.

Bu vesileyle ülkemizdeki tüm belediyeleri yeniden tebrik ediyorum. Kısıtlı bütçelerle oldukça özverili çalışan belediyelerimiz halkımıza hizmet verebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Belediyelere ziyaretlerimiz devam edecek. Halkın ve belediyelerin isteklerini, şikayetlerini öğrenmek için halka birlikte iç içe olmak gerekmektedir. Birlik ve beraberliğimiz çoğalarak büyüyecektir.”