Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ile görüşen bakan Üstel, izolasyon süresinde belediyenin yapmış olduğu icaatları yakından takip ettiğini söyledi.

Üstel, “gerek yapmış olduğunuz yardımlar, gerekse yürüttüğünüz çalışmalar ile bu süreçte en gözde belediyeniz olmuştur” diyerek başkan ve ekibini kutladı .

Gazimağusa Belediyesi’nin vatandaşların yanı sıra bölgede bulunan öğrencilere de destek verdiğini, Kızılay yardımlarının dağıtılmasında da büyük rolü olduğunu söyleyen Bakan Üstel,

Gazimağusa Belediyesi’nin takdire ve teşekküre şayan bir belediye olduğunu vurguladı.

Gazimağusa Belediyesi Başkanı İsmail Arter, turizm kenti olan Gazimağusa’da Turizm Bakanı’nı görmekten onur duyduğunu ifade ederek,yaşanan sıkıntılı süreçte kentte yaşayan herkese ellerinde gelen yardımı yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Normal belediye hizmetlerinin de aksamadan devam ettiğini anlatan Arter, halka açık yerlerin dezenfekte edildiğini ve denetimlerin yapıldığını belirtti.

Arter, Turizm Bakanlığı ile birlikte çalışarak, bölgede turizmde arzulanan ivmeyi yakalayacaklarına olan inancını dile getirdi.