Limasol’da yılbaşı akşamı, baba-oğulun bir grup genç tarafından saldırıya uğradığı ve 23 yaşındaki gencin, saldırı sonrası kafa travması geçirdiği ve çeşitli yerlerinden yaralandığı bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, 31 Aralık saat 23.00 sularında, evlerinde bulunan baba-oğulun bir patlama sesi duyduklarını ve evden dışarı çıktıklarını; dışarı çıktıklarında evin karşısında bulunan parkta yangın çıktığını gördüklerini ve gencin, bir zarar gelmemesi için arabasını çekmeye gittiğini yazdı.

Bu esnada parkta bulunan 6 gençle sözlü münakaşaya giren 23 yaşındaki genç saldırıya maruz kalırken, oğlunu korumaya çalışan baba da saldırıdan nasibini aldı.

Haberde, polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı ve saldırıyı yapan gençlerin arandığı belirtildi.

14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL TACİZ

Öte yandan Alithia gazetesi ise, Limasol’da 28 yaşındaki bir gencin, 14 yaşındaki kız çocuğuna çıplak ve uygunsuz içerikli fotoğraflar göndererek cinsel tacizde bulunduğunu yazdı.

Haberde, söz konusu şahsın 14 yaşındaki kız çocuğuyla buluşmayı da istediği ve çocuğun annesinin durumdan haberdar olması üzerine, olayın polise intikal ettiği kaydedildi.

Gazete, söz konusu şahsın dün tutuklandığını belirtti.

Gazete, bir başka haberinde de, Güney Kıbrıs’ta 2020 yılında 14 cinayet işlendiğini ve bunlardan 13’ünün aydınlatıldığını yazdı.

Haberde, cinayetlerin çoğunluğunun failinin ve kurbanının yabancı uyruklu olduğu ifade edilirken, 14 cinayetin yanı sıra 14 cinayete teşebbüs olayının meydana geldiği belirtildi.