Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sağlıkta örgütlü sendikaların bugün gerçekleştirdiği eylemi işaret ederek, hükümetin sağlık çalışanlarına sürekli olarak teşekkür ettiğini ancak Covit 19 ile mücadele eksiklerini gidermediğini ifade etti.

Sağlık çalışanlarının teşekkürü sonuna kadar hak ettiğini belirten Erhürman, taleplerinin ciddiye alınmamasının makul bir gerekçesi olabilir mi diye de sordu.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARI EKSİKLİKLERİ GİDERİN DİYOR”

İşte Erhürman’ın ilgili paylaşımının tam metni:

“Geride bıraktığımız dönemde başta hükumet olmak üzere hepimiz onlara defalarca teşekkür ettik. Teşekkürü sonuna kadar hak ettiklerinden de emindik. Şimdi sağlık çalışanları örgütleriyle birlikte bize bir an önce giderilmesi gereken eksiklikler olduğunu söylüyorlar.

Pandemi ile mücadeleyi birebir yürütmüş olan bu çalışanlar değil midir eksikliklerin neler olduğunu en iyi bilebilecek olan? Ve onca teşekkürü hak ettiklerini düşündüğümüze göre, onların taleplerini ciddiye almamamızın herhangi bir makul gerekçesi olabilir mi?”