İskele’de kolaj binası inşaat alanı içerisinde bugün öğle saatlerinde iki grup arasında başlayan tartışma kanlı bitti. Birbirlerine elleri, ayakları ve kalıp kelepçeleri ile vuran şahıslardan 36 yaşındaki S.A ağır yaralanırken, F.A hafif yaralandı.

S.A’nın kafatası kırıldığı ve beyin kanaması olduğu öğrenildi. İlgili şahsın yoğun bakım servisinde tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Polis Basın Subaylığı yaşanan olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Vahim Zarar ve Ciddi Darp

Bugün saat 13:30 sıralarında, İskele’de, yapımı devam eden kolej insaat alanı içerisinde C.T. (E-47) ve H.T. (E-21) bir taraf, F.A. (E-29) ve S.A.(E-36) diğer taraf olmak üzere aralarında çıkan tartışma sonrası birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine elleri, ayakları ve kalıp kelepçeleri ile vurmak suretiyle birilerini darp etmişlerdir. Olayda yaralanan F.A. ve S.A. kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından S.A.(E-36) kafatası kırığı ve beyin kanaması teşhisi ile yoğun bakım servisinde müşahede altına alınırken, F.A. ise taburcu olmuştur. Soruşturma kapsamında, C.T. (E-47), H.T. (E-21) ve F.A. (E-29) tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.