Soydan Petrol’ün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Soydan Petrol’den her 50 TL akaryakıt alımında veya oto yıkama hizmetinde, 1 adet BMW X1, 1 adet Gilera, 1 adet MRG ve 1 adet Aprilla kazanma şansı Soydan Petrol Demirhan ve Karakum şubelerinde sizleri bekliyor.” İfadelerine yer verildi.

İşte o paylaşım.

Nisan 1’e özel kampanyamız; Şaka değil, gerçek! Soydan Petrol’den her 50 TL akaryakıt alımında veya oto yıkama hizmetinde, 1 adet BMW X1, 1 adet Gilera, 1 adet MRG ve 1 adet Aprilla kazanma şansı Soydan Petrol Demirhan ve Karakum şubelerinde sizleri bekliyor. Ne kadar bilet, o kadar şans.

•Motosiklet çekilişleri 30 Haziran 2021, 30 Ağustos 2021 ve 30 Ekim 2021 tarihlerinde Noter huzurunda gerçekleşecektir. 31 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek olan TC Milli Piyango çekilişindeki büyük ikramiyenin son 6 rakamı ise büyük ödül olan BMW X1’i kazanan talihliyi belirleyecektir.

•Aldığınız her bilet ile, tüm çekilişlere kazanma şansına sahip oluyorsunuz. Bu nedenle kazanan talihliler belirleninceye kadar biletlerinizi atmayınız. Herkese bol şans dileriz!