Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Mağusa Belediyesi Meclis üyesi Erhun Şahali, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gazimağusa Belediyesi çalışanlarının bir kısmının Kurban Bayramı arifesinde maaşlarını alamadığını belirtti.

Bu çalışanların Kurban Bayramı’nı parasız ve buruk geçireceğini ifade eden Şahali, Mağusa Belediyesi’nin içerisinde bulunduğu ekonomik darboğaza vurgu yaptı. Şahali, gerekli mali planlamayı önceden ve zamanında yapamayan belediye yönetimini şiddetle protesto etti.

İşte ilgili paylaşımının tam metni:

Çalışanlar bayram alışverişi yapamadı

MAĞUSA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARININ BİR KISMI KURBAN BAYRAMINI PARASIZ KUTLAYACAK

Mağusa Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde çalışanlarının bir kısmının maaşlarını ödeyemedi. Kurban Bayramı öncesinde maaşlarını alamayan Mağusa Belediyesi çalışanları belediye yönetimine ateş püskürüyor.

Kamuda maaşların ödenmesine rağmen bir kamu kurumu olan Mağusa Belediyesi içinde bulunduğu ekonomik darboğaz nedeniyle çalışanlarından bir kısmının bu bayramı buruk kutlamalarına neden oldu.

Belediyenin ekonomik sorunları nedeniyle birçok hizmeti aksatmasının yanında bugün maaşları da ödeyememesi kentteki huzursuzluğu bir o kadar daha artırdı.

Bayram öncesi maaşlarını alıp çarşıda bayram alışverişi yapmayı planlayan çalışanlar, maaşlarını alamadıkları için büyük hayal kırıklığı yaşıyorlar. Gerekli mali planlamayı önceden ve zamanında yapamayan belediye yönetimini şiddetle protesto ederim.