Noyanlar Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Sorumlusu Zarif Noyan, İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türklere ve yatırımcılara kampanya müjdesi verdi.

   Eşsiz sahil Long Beach, yürüyüş yolları ve birçok sosyal imkanların kolayca ulaşabilir olması nedeniyle İskele bölgesinin dikkat çektiğini ifade eden Noyan, yabancı yatırımcıların da sıkça tercih ettiği bölgeye yatırımların arttığını söyledi.

   Noyan, yıllarca yurt dışında ve yurt içinde ülkemizi ve projelerini tanıtan Noyanlar Group’un her zaman müşterileriyle aile gibi olduğunun altını çizerek herkesi ev sahibi yapacak kolay ödeme planıyla başlattıkları kampanyanın ilgi çektiğini belirtti.

   2020 yılı sonuna kadar, temelden başlayan projeleri için 50 ay sıfır faiz ödeme imkanı verdiklerini duyuran Noyan, Noyanlar Group’un bir kez daha müşterilerinin yanında olduğunu gösterdiğini söyledi. 

   Birçok ev modeli ve çeşitliliğe sahip olan şirkette teslime hazır evler ve apartman daireleri bulunduğunu belirten Noyan, koçanlarıyla hazır olan evlerin yatırımcılara yeni imkanları sunacağını ifade etti.

   Noyanlar Group’un 1973 yılından günümüze Kuzey Kıbrıs’ta faaliyetlerini sürdüğünü belirten Noyan, her zaman yenilikçi ve öncü konumda olduklarını söyledi.

   Zarif Noyan, “Aldığımız her bir başarının temelinde güçlü bir takım, güçlü bir firma vardır. 5 bin aileyi ev sahibi yapan şirketimiz, bugün birçok yeni projeleri de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Müşterilerimizin bütçesine göre fiyat ve ödeme olanakları sunuyoruz. Bu durum firmamızın müşteriye verdiği değeri net bir şekilde ortaya koymaktadır” dedi.

   Royal Sun projesinde birçok ev modeli bulunduğunu ifade eden Noyan, studio modellerinden, 1+1, 2+1 ve 3+1 modelleriyle dikkat çeken projenin tüm ödeme imkanlarının müşterilerin bütçelerine göre de ayarlandığını kaydetti.

   Noyan, tüm projelerini planladıkları gibi hayata geçirdiklerini vurgulayarak her zaman alıcılara ve yatırımcılara büyük güven verdiklerini belirtti.

İletişim Bilgiler:

Tel: +90 392 444 60 60

www.noyanlar.com