Noyanlar Şirketler Grubu Ahmet Noyan, teknelerinin alabora olması sonucu ülkemize çıkan 175 düzensiz göçmenin konaklamalarını sağlayabilecekleri açıkladı

Taşlıca- Boltaşlı köyleri arasında bu sabah tekneleri alabora olması sonucu kurtarılan 30 kadın, 69 çocuk ve 76 erkekten oluşan toplam 175 Suriyeli düzensiz göçmene Noyanlar Şirketler Grubu kucak açtı.

Suriyeli düzensiz göçmenlere konut vermeye hazır olduklarını açıklayan Noyanlar Şirketler Grubu Direktörü Ahmet Noyan, “Bu konuya duyarsız kalamazdık” dedi.

Noyan: “Düzensiz göçmenleri konuk etmeye hazırız”

Gazetemiz NORTH CYPRUS UK’in ulaştığı Noyanlar Şirketler Grubu Direktörü Ahmet Noyan, Suriyeli düzensiz göçmenlere kalacak konut vermeye hazır olduklarını söyledi.

Ahmet Noyan, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Kaymakamı Mustafa Ürüncüoğlu ve İskele Polis Müdürü Gökay Karagil ile görüştüklerini ve Noyanlar Şirketler Grubu’nun bu kararını ilettiklerini ifade etti.

Noyan, “Bu sabah Taşlıca- Boltaşlı köyleri arasında deniz sahilinde içerisinde 30 kadın, 69 çocuk ve 76 erkek toplamda 175 Suriye uyruklu sığınmacıları taşıyan tekne içerisinde ülkemize çıkan sığınmacılara karşı Noyanlar Şırketler Grubu olarak duyarsız kalamazdık” dedi.

İskele Bölgesi yetkililerine mültecilere konut sağlayarak onları konuk etmeye hazır olduklarını ifade eden Ahmet Noyan’ın bu davranışı büyük takdir topladı.