İNGİLTERE VE KUZEY KIBRIS ARASINDAKİ KÖPRÜYÜZ… Kuzey Kıbrıs’ın İngiltere’de tanıtım ve pazarlanmasına büyük katkı sağlayan North Cyprus UK, 10’uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor. 10 yıldan beridir yayım hayatını sürdüren gazetemiz, geniş dağıtım ağıyla İngiltere’deki okuyucularıyla Kuzey Kıbrıs arasında köprü görevi görmeye devam ediyor.

Kuzey Kıbrıs’ın İngiltere’de tanıtılması amacıyla 2009 yılında yayın hayatına başlayan North Cyprus UK, 10 yaşında. İngiltere genelinde ücretsiz dağıtılan Türkçe ve İngilizce haberlere yer veren gazetemiz, okuyucularından büyük ilgi görüyor.

North Cyprus UK Genel Yayın Yönetmeni Zorlu Cezaroğlu, gazetenin 10’uncu yılına girmesinden büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirterek, bu süreçte gazetenin ayakta durmasına destek veren firmalar, gazetenin beğeni ve eleştirileriyle gün geçtikçe daha iyi noktaya gelmesini sağlayan okuyuculara ve North Cyprus UK ailesine teşekkür etti.

Kuzey Kıbrıs’ın tanıtım ve

pazarlanmasına katkı sağlıyoruz

İngiltere’de 300 bini aşkın Kıbrıslı Türk’ün yaşadığını belirten Zorlu Cezaroğlu, Kuzey Kıbrıs’ın tanıtım ve pazarlanmasını her yönüyle ele alıp, İngiltere’de bunu yapmayı misyon edindiklerini ifade etti.

KKTC’nin sunduğu avantajlar, yatırım olanakları, uzman görüşleri, firma tanıtımları, şehir ve köy tanıtımları, magazin haberleri, söyleşiler ve ülke turizmi hakkında birçok bilginin yer aldığı gazetenin KKTC’yi İngiltere’ye taşımayı amaçladığını anlatan Zorlu Cezaroğlu, ücretsiz dağıttıkları gazeteyi İngiltere’de birçok noktaya dağıttıklarını ifade etti.

North Cyprus UK çıktığı günden bu yanı her yıl Kasım ayında Londra’da yapılan Dünya Turizm Fuarı’na (World Travel Market) yönelik olarak Travel North Cyprus başlığı altında İngilizce olarak yayımlanarak ülkenin tanıtılmasında büyük katkı sağlıyor.