Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, Yenidüzen Gazetesi Yılın Spor Ödülleri'nde Yılın Yöneticisi ödülüne layık görüldü.

Bozkurt, sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada Kıbrıs Türk Futboluna , genelde ülke sporuna hizmet etmek adına, kendisi, ailesi ve arkadaşlarının yıllardır çaba ortaya koyduklarını kaydetti.

Bozkurt, Mağusa Türk Gücü'nün kendisinin sevdası olduğunu ülke gençliğinin de, ülke insanının da aidiyet duygusu olduğunu söyledi. Bozkurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Bu ödül, bu çabanın ödülüdür. Mağusa’ya, Mağusa gençliği adına bu ödülü kabul etmekten gurur duyuyorum. Bitmeyen enerjimizle, ekibimle birlikte Özelde Mağusa, genelde ülke sporuna çoğalarak hizmet etmeye devam edeceğiz.

Yenidüzen Gazetesi ve okurlarına bu değerli ödül için teşekkür ederim. Mağusa Türk Gücü camia olarak kenetlenmiş durumda. Bu ödülü yalnız başıma hak etmediğimin kanıtı, hocamız Ali Oraloğlu’nun yılın teknik adamı, kaptanımız Yasin Kurt’un ise yılın sporcusu seçilmesidir. Biz takım olarak, şehir olarak bir bütünüz. Hocamız ve kaptanımızı da tebrik ederim. Son olarak tüm futbolcularımı , malzemecimizden masörümüze takımla çalışan herkese, büyük taraftarımıza ve ilk günden beri maddi manevi yanımda bulunan tüm yönetim kuruluma teşekkür ederim.

Mağusa Türk gücü olarak tüm ödülleri bu kötü günlerde almak bizlere gelecek için inanın enerji verdi. Pandeminin erken zamanda bitmesi ve yeşil sahalarda en erken zamanda buluşmak dileğiyle