Kıbrıs Türk Gençlik ve Aile Birliği İngiltere (KTGAB) Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Haziran Cuma akşamı, Kervan Banqueting Suite’de yapıldı.

Sınırlı sayıda davetlinin katıımı ile Covid-19 sağlık ve güvenlik önlemleri kapsamında gerçekleşen genel kuruluna, Kralliyet ödüllü Dr Teoman Sırrı, Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve üyeler katıldı.

Kurucu Başkan Nafiya Horozoğlu tekrar güven tazeleyerek çoğunluk oy ile rakipsiz yeniden başkanlığa seçildi. Geçen dönemki yönetime, dört üyenin daha katılmasıyla yeni yönetim oluşturuldu.

Genel Kurulda Divan Başkanlığını Dr Teoman Sırrı, başkan yardımcılığını Oakthrope Türk Okul müdürü Ülkü Demirel, sekreterliği ise Türk Toplum Futbol Federasyonu Onursal başkanı Serdar Sarı ve Londra Türk Masterleri başkanı Ümit Çıkıkçıoğlu yaptı. Faaliyet raporunu KTGAB Başkanı Nafiya Horozoğlu sundu ve ardından, KTGAB’ın Ocak 2020 - Haziran 2021 yılı maali raporuu üyelere ve katılımcılara Mali Sekreter Şeniz Hussein tarafından okundu ve onaylıtıldı.

KTGAB 2021/22 Yönetim Kurulu:

Başkan Nafiya Horozoğlu

Asbaşkan İsmayil İbrahim

Genel Sekreter Özel Sarı

Sergen Cemal

Şeniz Hüssein

Hüseyin Esmeroğlu

Neslihan Çakır

Çimen Hassan

Duygu Baraç

Sıdıka Gülsevener

Sevilay Güler

Sekreterlik görevleri ilk yönetim toplantısında belirlenecek.