Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği tarafından 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü düzenlenecek olan Klasik Otomobil Slalom Yarışı Döveç Group Sponsorluğu ile gerçekleşecek. Düzenli olarak sosyal sorumluluk projelerine imza atan Döveç Group aynı zamanda sportif faaliyetleri desteklemeye de devam ediyor. Uzun yıllardır Çanakkale sporun Ana Sponsoru olan, bir çok amatör kulübe destek veren, geçtiğimiz yıl İskele Kriteryum Yarışına ana sponsor olan Döveç bu kez Klasik Otomobil Slalom Yarışına ana sponsor oldu.

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği tarafından düzenlenecek yılın ilk yarışının her zaman olduğu gibi festival havasında geçmesi bekleniyor. Birbirinden iddaalı rakiplerin çekişmesine sahne olacak yarış için kayıtlar 16 Temmuz 2021’e kadar sürecek. Zet Leisure Center’da düzenlenecek olan yarışlara 25 yaşını doldurmuş araçlar katılabilecek.

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği Başkanı Burçin Aliusta sosyal medyadan yaptığı açıklamada klasik severleri uzun süre beklettiklerini fakat beklediklerine değecek muhteşem bir organizasyonla geri döneceklerini belirtti. Aliusta açıklamasında destek olan ana sponsor Döveç Group’a derneği ve şahsı adına teşekkürlerini iletti.

Kendisi de bir yarışçı olan Döveç Group Yönetim Kurulu Üyesi Buğra Döveç ise sportif faaliyetleri düzenli olarak desteklerini belirtirken bu tür organizasyonların daha sıklıkla gerçekleşmesi gerektiğini söyledi. Döveç Group olarak pandemi sürecine rağmen sosyal sorumluluk faaliyetlerine hız kesmeden devam ettiklerini vurgulayan Döveç, şirket olarak sportif faaliyetlere destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.  Klasik Otomobil tutkunlarını bir araya getiren Burçin Aliusta’ya teşekkür etti.