Bir gazetecinin KIB-TEK’teki yolsuzluk iddialarıyla ilgili evrakların basında yayınlanmaması için para dağıttığı” yönündeki açıklamalarıyla gündeme gelen Ekonomi ve Enerji Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu, Mayıs TV’de yayınlanan “Mayıs Manşet” programına katılarak, yine gazetecileri hedef aldı.

Söz ettiği “para dağıtan gazetecinin” ismini açıklaması talep edilen Aşıkoğlu, “İsim açıklamak zorunda değilim” dedi, “tüm gazetecileri zan altında bırakmadığını” iddia etti.

“KIBTEK içinde mafyanın olduğu” yönündeki iddiası üzerine konuşan Aşıkoğlu, “Benim mafyadan kastım, sözlükteki anlamıdır: Çıkar grubu. Eğer küçük ihalelerin yüzde 75’ bir ya da iki şirkete giriyor, büyük ihalelerin yüzde 90’ı bir veya iki şirkete gidiyorsa, bu kurum, dışardaki iki şirket tarafından özelleştirilmiş demektir. Hem de parasız” şeklinde konuştu.

Kıbrıs Postası- Ertuğrul Senova

Haberin tamamını okumak için tıklayınız.... https://www.kibrispostasi.com/c35-KIBRIS_HABERLERI/n369967-tum-basini-zan-altinda-birakan-mustesar-asikoglu-isim-vermek-zorunda-degilim