Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre kaza, bugün saat 12:30 sıralarında meydana gldi.

Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde  Fuar Kavşağında, çift şeritli yolda yolun sol şeridi içerisinde doğu istikametine doğru seyreden Osama Talab Mob'd  İSMAİL. (E-22) yönetimindeki JU 730 plakalı araç sürücüsünün aşırı sürat ve dikkatsizliği sonucu o esnada önünde trafik yoğunluğu nedeniyle  sol şerit içerisinde bekleyen Yusuf ÇAĞRAŞ (E-44) yönetimindeki PM 847  plakalı motosikletin arka kısmına aracının ön kısmı ile çarpmıştır.

Çarpmadan sonra yoluna devam eden JU 730 plakalı araç  yine o esnada cadde üzerinde batı istikametine doğru seyreden ve yol içerisinde bulunan kavşak kutusu boş olduğu bir esnada yolun sağ kısmında bulunan Yakın Doğu Bulvarına  dönüşe geçen  Nasibe KARİMOVA (K-33) yönetimindeki  PJ 616 plakalı araca çarpmıştır.

Kaza sonucu yaralanan PM 847 plakalı motosiklet sürücüsü Yusuf ÇAĞRAŞ, PJ 616 plakalı araç sürücüsü Nasibe KARİMOVA ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Miyaser KARİMOVA (K-57), Emir KARİMOVA (E-5) ile JU 730 plakalı araç sürücüsü Osama Talab Moh'd İSMAİL  Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılmışlardır.

Yapılan tedavilerinin ardından kazada ağır yaralanan Yusuf ÇAĞRAŞ yoğun bakım servisinde, diğer yaralılar acil serviste müşahade altına alınmışlardır. 

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.