Cumhuriyertçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla 'karantinasız özel yolcu' haberiyle ilgili yapmış olduğu açıklamada hükümetin güven vermediğini, süreci yönetemediğini ve her kafadan bir ses çıkararak insanların endişelerini artırdıklarını kaydetti.

İşte Erhüraman'ın yapmış oduğu paylaşım

Ercan'a "özel izin"le yolcu iniyor. Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Bakanlar Kurulu kararı ile geldiler diyor. Turizm Bakanlığı Bakanlar Kurulu'nda istişare edilerek izin verildiğini söylüyor. Ulaştırma Bakanı (ki tabii ki BK üyesidir) "yolcularla ilgili bilgim yok. Nereye gittiklerini bilemem" şeklinde açıklama yapıyor. 

Güven vermiyorsunuz. Süreci yönetmeyi bırakın, her kafadan bir ses çıkararak insanların endişelerini artırıyorsunuz. Dahası, insanların günlerce evlerine kapanarak, çalışanların işlerinden olarak, maaşlarının düşmesini göze alarak, iş dünyasının gelirinden feragat ederek sağladığı ortamı hem kendi hanenize yazmaya kalkıyor, hem de riske atıyorsunuz. Yönetmeyi bırakın, yönetir gibi yapmayı dahi beceremiyorsunuz!