Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Covid-19 riski nedeniyle başka ülkeden kimseye giriş izni verilmediği bir dönemde dahi, özel izinle kombay sürücüsü getirecek kadar ihtiyaç olduğunu belirtti. Erhürman, ülkemizde birçok işsizin ve işsiz kalma riskiyle karşı karşıya olan insanımız bulunduğuna dikkat çekti ve “Bir an önce normalleşelim diyerek bu anormal durumları görmezden gelmeyelim” dedi.

Tufan Erhürman, işsiz insanlarımızı ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim almaya yönlendirmenin ve eğitimleri programlamanın zamanı olduğunun altını çizdi.

İşte Erhürman’ın ilgili sosyal medya paylaşımının tam metni:

“İŞSİZ İNSANLARIMIZI EĞİTMELİYİZ”

“Ülkeye kombay sürücüsü getirilmesi ile ilgili haberler gündemde. Risk dolayısıyla dışarıdan kimseye giriş izni vermediğimiz bir dönemde dahi, özel izinle getirecek kadar ihtiyacımız var demek ki kombay sürücüsüne. Ama içeride de birçok işsiz ve işsiz kalma riskiyle karşı karşıya bulunan insanımız var.

Bir an önce normalleşelim diyerek bu anormal durumları görmezden gelmeyelim. Çünkü belli ki "normal"imizde kombay sürücümüz dahi yok! Tam da bu konuları gündem yapmanın, işsiz insanlarımızı ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim almaya yönlendirmenin ve eğitimleri programlamanın zamanıdır”.