Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, hükümetin yaptıklarıyla yine kamudan maaş çekenlerle özel sektörü birbirine düşürdüğünü söyledi.
Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Erhürman, "ne yapacağınızı da kimse anlamasın ve siz ülkeyi yönettiğinizi iddia edin. Krizi nasıl yönetirim diye değil, nasıl kaos yaratırım diye uğraşıyorsunuz. Ve her kararınızla ekonomiyi, ülkeyi allem gallem ediyorsunuz. Başarınız bu!!!" dedi.
İşte ilgili paylaşımının tam metni:
"Önce hayat pahalılığını vermek için harçlara zam yaptım deyip piyasayı pahalılaştırarak kamudan maaş çekmeyenleri zora sokun. Sonra, tepkiler gelince, bu kez hayat pahalılığını vermeyeceğim, ondan ortaya çıkacak kaynağı reel sektöre vereceğim deyin. Ama bu kez de reel sektöre nasıl dağıtacağınızı açıklamayın. Bu arada bu kararları alırken hiç kimseyle istişare etmeyin.
Her zaman yaptığınız gibi kamudan maaş çekenlerle özel sektörü birbirine düşürün. Ne yapacağınızı da kimse anlamasın ve siz ülkeyi yönettiğinizi iddia edin. Krizi nasıl yönetirim diye değil, nasıl kaos yaratırım diye uğraşıyorsunuz. Ve her kararınızla ekonomiyi, ülkeyi allem gallem ediyorsunuz. Başarınız bu!!!"