Ana Muhalefet partisi Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vaka sayısındaki artışa vurgu yapıp, hükümete önemli sorular yöneltti.

Pandemi hastanesi yokken sağlık çalışanlarının ve hastanenin durumunun ne olduğunu da soran Erhürman, UBP ve HP’ye hükümet bozma/kurma çalışmalarından fırsat bulmaları halinde halkın da çok merak ettiği bu sorulara yanıt vermesini talep etti.

“VAKALAR TEST SONUÇLARI ÇIKANA KADAR KENDİLERİNİ İZOLE ETTİLER Mİ?”

“Vaka sayısında artış var. Bugün 5 vaka. Endişelenmeyelim, insanlarımız endişelenmesin diyoruz. Bunun için beş aydır söylediğimizi yapmanız lazım. Bu vakalar test sonuçları çıkana kadar kendilerini izole ettiler mi? "Temaslı" dedikleriniz nerede temaslı? Gemide/uçakta mı yoksa test sonuçları çıkana kadar bulunulmaması gerekirken bulunulan yerlerde mi?

Ve tabii her söylediğimizde hepimizin sinirlerini hoplatacak şekilde hala pandemi hastanesi yokken hastanenin ve sağlık çalışanlarımızın durumu ne? Açıklayın. Açıklayın ki doğru yapıyorsanız kimse endişelenmesin. Açıklayın ki ondan sonra soru soranlara abuk subuk eleştiriler getirerek durumu kurtarmaya çalışmak zorunda kalmayın. Hükumet bozma/kurma çalışmalarınızdan vakit bulursanız tabii!!!”