İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Erden Aşardağ, kişisel sosyal medya hesabından “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla yaptığı paylaşımda saydığı önemli ve yerinde gerekçelerle öğretmenlerimize borcumuzu ödeyemeyeceğimizi belirtti.

En büyük milliyetçiliğin şahsi çıkarları değil ülkenin çıkarlarını savunma olduğunun altını çizen Aşardağ, “tüm öğretmenlerimizi sadece bu günde değil her daim hatırlama ve hatırlatma dileği ile” dedi.

İşte Dr. Aşardağ’ın ilgili paylaşımının tam metni:

Öğretmenlerimiz haklarını helal etsinler

“Bize öğretilen aslında fizik, matematik, dil, biyoloji değil , doğruluk dürüstlük haksızlıklara karşı mücadele, kabullenmeme, eğilmeme, bükülmeme,yok olacağını bilsen bile güce biat etmeme, küçük düşmeme,bağışlayabilme, özür dileyebilme, çok çalışma, güncel çalışma,işine ve mesleğine saygı duyma,temiz bir vatana sahip çıkma - şahsi çıkarlarına göre değil ülkenin çıkarlarını- savunma….İnanın en büyük milliyetçilik bu. “Yaşımız 60 . Ülkemizde yaşananları gördük sonra !!!

Tüm öğretmenlerime bu öğretiler için çok ama çok teşekkür ediyorum. Borcumuzu ödeyemeyiz. Hakkınızı helal ediniz sevgili öğretmenlerimiz.

Tüm öğretmenlerimizi sadece bu günde değil her daim hatırlama ve hatırlatma dileği ile.”