DP Mağusa İlçesi dün akşam geniş katılımlı bir toplantı yaptı

DP Mağusa İlçesi, dün akşam toplantı yaptı. DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın görevi bırakması ve yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik izlenecek yolun ele alındığı toplantıda, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

DP milletvekili Fikri Ataoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda, görüş ve önerilerin tartışıldığını belirtti.

Ataoğlu, “Akşamki toplantımızda, gündemimiz yine ülkemizin sorunları, partimizin durumuydu. Bu konuları konuşup, yapılabilecekleri, alınabilecek önlemleri tartışıp, beyin fırtınası gerçekleştirdik. Unutmayalım ki, ülkemizde yaşanan sorunlar, partimizin daha ileriye gidebilmesi için yapılabilecekleri ancak konuşarak, tartışarak ve fikir alışverişinde bulunarak çözebiliriz. Yeter ki biz birlik ve beraberlik içinde hep beraber uyumlu bir şekilde yolumuzda yürüyelim” dedi.

Ataoğlu, toplantıda Serdar Denktaş’ın Genel Başkanlık görevinden istifası sonrası yaşanan sürecin, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve partinin bu konuda göstereceği tutum konusunun ele alındığını kaydetti.