Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, hem hükümet hem de ekonomik örgütlerin korona virüsü sonrası hayat için acil çalışma başlatması gerektiğine dikkat çekti.

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gerek ekonomik örgütler gerekse de hükümetin korona virüs sonrası hayat için çalışma başlatması gerektiğini belirtti.

Hem her sektörün kendi içinde hem de hükümet ile koordineli çalışması gerektiğinin altını çizen Çağıner, önerisinin bir kısım insanın mevcut krize kafa yorup çalışırken diğerlerinin de krizin sonrası için planlama yapması olduğunu bildirdi.

İşte Dimağ Çağıner’in ilgili paylaşımının tam metni:

“Bizim çok acil gerek Ekonomik örgütler gerekse hükümet olarak korona virüsü sonrası hayat için çalışma başlatmamız gerekiyor. Hem her sektör kendi içinde hem de hükümet ile koordineli çalışmalıyız. Sektör içi planlama ve kaynak yönetimi ve kalkınma planlaması yapılmalı hem de sektörler arası entegrasyon ve iç kaynağın içte kalmasını sağlamalıyız. Bu konuda önerim bir kısım insan mevcut krize kafa yorup çalışırken diğerleri krizin sonrasına planlama yapmalı ayni insanlar her ikisini YAPAMAZ. Önerim çok acil her birlik kendi içinde bu komiteleri kursun sonra komite başkanları hükümet başkanlığında toplanıp ( video konferans) ortak planı ortaya çıkarsınlar. Ben bu işin biteceğine inanmamak ile birlikte azalıp bir şekilde yönetip ekonomik hayatın başlayacağına inanıyorum. İnanmazsak ve olmaz ise sorunumuz sağlık ve ekonomiden önce GÜVENLİK olacaktır. Acil eylem planı ile bu koordinasyon kurulmalıdır. Güzel olan taraf bazı ekonomik birlikler çalışmaya başladı; koordineli yaparsak çok iyi sonuçlar alacağımıza inancım tamdır”.