CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, deniziyle, dağıyla, iklimiyle çok güzel olan adamızın, aynı zamanda çok küçük olduğunu ve bu nedenle her ülkeden daha fazla planlamaya ihtiyacı olduğunu belirtti

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda imar planının ülkemiz için ne kadar hayati olduğuna bir kez daha dikkat çekti ve hükümeti didişmeyi bırakıp, imar planı ile ilgili kaosu ortadan kaldırmaya davet etti.

CTP Lideri Erhürman paylaşımında, ülkemizin deniziyle, dağıyla ve iklimiyle çok güzel bir ada olduğunu ve bunun için de çok şanslı olduğumuza vurgu yaptı. Erhürman adamızın güzel olduğu kadar küçük de olduğunu ve bir planlama yapılmasının kaçınılmaz olduğunu da işarete etti.

“BİR KEZ OLSUN BU ÜLKEYİ YÖNETMEYİ DENEYİN”

“Şanslıyız çünkü deniziyle, dağıyla, iklimiyle çok güzel bir adamız var. Ama gelin görün ki küçücük. Tam da bunun için planlamaya her ülkenin ihtiyacı varken, bizim daha da çok ihtiyacımız var. Geriye döndürülemez hatalar yapma lüksümüz yok!

Tam bir buçuk yıl geçmiş olmasına karşın yapılması gerekenlerin yapılmamış olması ve bugün içerisine sokulduğumuz kaos onun için bu kadar yakıyor canımızı. Ekonominin de, turizmin de, inşaat sektörünün de plana ihtiyacı var. Bitirin artık aranızdaki didişmeyi ve bu kaosu ortadan kaldırın. Bir kez olsun yönetmeyi deneyin. Bizim gidecek başka yerimiz yok!!!”