CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları yolların yapılamamasının nedeninin açıklanmadığını söyledi, eğer sorunlar çözüldüyse Çayırova İskele yolunun neden 10 yıldır bitmediğini sordu.

Karpaz –burun yolunda asfaltın sökülüp dökülmesinin bile yeterli olduğunu ifade eden Hamzaoğulları Karpaz bölgesinde 45 yıldır dokunulmayan köy yolları olduğunu dile getirdi ve gereken çalışmaların yapılmasını istedi.

Sigorta çıkarmayan biri çok pahalı bir ticari araca çarparsa sonucunun ne olacağını soran Hamzaoğulları özel sektörün zaten sıkıntıda olduğunu ifade etti.

Hamzaoğulları T izinleri konusunda gerekli düzenlemenin yapılmasını istedi, olaya siyaset karıştırılmaması gerektiğini anlattı.

Taşımacılıkta yaşanan sorunlara bazı örnekler veren 44 öğrenciyi 3 otobüsün taşıdığını dile getiren Hamzaoğulları, minibüsleri olmadığı için otobüs ücreti üzerinden ödendiğini belirtti.

Şoförlerin sıkıntılarına işaret eden Hamzaoğulları pandemi sürecinin hem bu meslek dalında çalışanlara hem de işletmelere ciddi zarar verdiğini ifade etti.

Hamzaoğulları sadece 4,4 km olduğunu söylediği Kuzucuk Laphetos yolunun bitmesi talebinde bulundu.