North Cyprus Uk- Ahmet İLKTAÇ

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, parlementer seçimde oy verip benzer koalisyon sonuçları ile sadece isimlerin değiştiğini ve aynı tecrübeleri kendi adıma yaşamak istemediğini belirtti.

Parlamenter sistemin bittiğini, sorunların boşuna şahıslara fatura edilmemesi gerektiğini kaydeden Çağıner, bu konu ile ilgili mücadeleyi başlatacaklarını dile getirdi.

“Evlatlarımıza layık olduğumuz geleceği bırakacağız”

İşte ilgili paylaşımın tam metni:

“Allah’ın takdiri yaşadıklarımız; tevekkül edeceğiz ve ders alacağız. Bu dönemde gerek iş hayatımızda gerekse toplum olarak yapmış olduğumuz hatalar ile yüzleşiyoruz ve ilk kez öteleyemiyoruz. Çözmeden kurtulamayacağız ve çözüm sadece değişimden geçiyor; bu sistem bitmiştir bir kez daha parlementer seçimde oy verip benzer koalisyon sonuçları ile sadece isimlerin değiştiği ve ayni tecrübeleri ben kendi adıma yaşamak istemiyorum. Bu sistem bitmiştir boşuna şahıslara fatura edilmesin bu sadece ötelemeden başka bişey değildir. Bu sistem değişecek en uygun yeni yönetim şekli ile layık olduğumuz geleceği evlatlarımıza bırakacağız. Mücadele şimdi başlıyor.”