Döveç Group Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Dün akşam coşkuyla ve ilk günkü heyecanla büyük bir gurur gecesi yaşadık” dedi.

Burçin Döveç, “Sektörde otuz yılı aşkın süredir faaliyet gösteren, soyismini şirketlerine vermiş dört büyük inşaat şirketi olan Döveç, Noyanlar, Recaioğlu ve Tunalı Group of Companies’in yatırım ortaklığı olarak kurduğumuz Four Vision Development, Kuzey Kıbrıs’ta yapılmayanı yapmak için çıktığımız bu yolda, tüm Dünya’da yaşanan pandeminin getirdiği ekonomik zorluklara rağmen ikinci Projemizin tanıtımını gerçekleştirdik.” ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım:

“Dün akşam coşkuyla ve ilk günkü heyecanla büyük bir gurur gecesi yaşadık.

Sektörde otuz yılı aşkın süredir faaliyet gösteren, soyismini şirketlerine vermiş dört büyük inşaat şirketi olan Döveç, Noyanlar, Recaioğlu ve Tunalı Group of Companies’in yatırım ortaklığı olarak kurduğumuz Four Vision Development, Kuzey Kıbrıs’ta yapılmayanı yapmak için çıktığımız bu yolda, tüm Dünya’da yaşanan pandeminin getirdiği ekonomik zorluklara rağmen ikinci Projemizin tanıtımını gerçekleştirdik. Proje Lansmanımıza Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ersan Saner, Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu,Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Emlak Acenteleri, Basın mensupları, İş dünyasından birçok isim ve Dostlarımız katılarak bizleri onurlandırmıştır.

Lansmanımızı, İskele bölgesinde gerçekleştirdiğimiz Denize Sıfır ve en iyi sahil evleri ödüllü ilk projemiz olan, Kuzey Kıbrıs’ın marka projesi haline gelmiş, Four Seasons Life havuz başında gerçekleştirmek bizler için ayrı bir duygu, ayrı bir heyecandı. Four Seasons life II ilk projemiz gibi iddialı, kaliteli yaşamın tüm fonksiyonlarına sahip ve adından çok söz ettirecek ayrıcalıklı bir yaşam sunacak. Bulunduğu bölgeyle uyum sağlayan, doğaya ve yeşile saygılı, modern dünyanın ihtiyaçlarına cevap veren vizyonel bakiş açisiyla tasarlanan Four seasons life II mutluluk ve huzur veren Akdenizin el değmemiş güzelliğini mükemmel bir uyum eşliğinde yatırımcılara sunuyor. Kalitesi, sosyal donatıları, eşsiz mimarisi ve lokasyonu ile bölgeye ve ülkemize değer katacak, istihdam oluşturacak bir projeyi hayata geçirecek olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Yeni projemiz şimdiden %30’un üzerinde ön talep almıştır. Bu başarıları ekip olarak yakaladığımızın bilinci ile tüm ortaklarım adına Four Vision Development ailesine, tüm çalışanlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkürleri bir borç bilirim.

Dün gece gerçekleştirdiğimiz tanıtım gecesine, yoğun programları arasında büyük bir nezaket göstererek katılan, bize destek veren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a, Başbakan Ersan Saner’e, Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu’na, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu’na, UBP Genel Sekreteri Gazimağusa Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu’na, İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu’ya, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer’e, çok kıymetli basın mensuplarına, İş Dünya’sının değerli temsilcilerine, Çözüm ortaklarımıza ve Konuklarımıza şahsım ve ortaklarım adına teşekkürlerimi sunarım. Sizlerin yanımızda olduğunu görmek, desteklerinizi hissetmek ülkemizin yararına olacak, değerini artıracak, istihdam yaratacak yeni yapacağımız girişimlerde bizlere güç ve cesaret vermektedir.”