CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli, “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası. Lösemi ve kan hastalığı olan çocuklarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, toplumun hastalığa karşı olan duyarlılığını ve farkındalığını artırmak için sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını artırdıkları bir hafta” ifadelerine yer verdi.

Yeniboğaziçi Kadınlar Derneği’nden kadın arkadaşların Mağusa Açık Pazar’da etkinlik düzenlediğini kaydeden İncirli, “CTP Kadın Örgütü olarak hafta boyunca sürecek olan  kermeslerini ziyaret ettik. Rengarenk ürünler, rengarenk insanlar ve rengarenk duygular bir aradaydı” dedi.

İncirli’nin kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası. Lösemi ve kan hastalığı olan çocuklarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, toplumun hastalığa karşı olan duyarlılığını ve farkındalığını artırmak için sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını artırdıkları bir hafta. Yeniboğaziçi Kadınlar Derneği’nden kadın arkadaşlar Mağusa Açık Pazar’da hepimizi güzel duygularla saran bir etkinlik düzenledi. CTP Kadın Örgütü olarak hafta boyunca sürecek olan  kermeslerini ziyaret ettik. Rengarenk ürünler, rengarenk insanlar ve rengarenk duygular bir aradaydı. Lösemili çocuklarımız için yaptıklarınıza teşekkür ederiz Yeniboğaziçi Kadınları, teşekkür ederiz Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar Vakfı. Hastalıklarla mücadelede sadece tedaviler yeterli değildir. Hastalanan çocuklarımıza ve ailelerine sosyal, ekonomik ve eğitim desteği de sağlayacak çalışmalar ve politikalar üretmek gerekir. Yaşasın Umut. Yaşasın Yaşam.”