Londra, çok değerli, iyilik insanını daha yitirdi. Londra Yardım Melekleri (LYM) Başkanı Nurten Mehmet’i kaybettik. Yaklaşık 3 yıldan beri Londra’da kanserle mücadele eden hastalara ve kanser derneklerine yönelik birçok aktivite ile maddi, manevi destek olan LYM, kuruluşunun 3. yılını 26 Ocak tarihinde kutlamaya hazırlanıyordu.

Londra Yardım Melekleri sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamayla Nurten Mehmet’in aramızdan ayrılışını ‘Değerli halkımız; “Londra Yardım Melekleri olarak Başkanımız , annemiz , ablamız Nurten Mehmet’i apansız kaybetmenin şokunda ve derin üzüntüsü içerisindeyiz.” sözleriyle duyurdu.

İşte Londra Yardım Melekleri’nin sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım

Kanatsız melek olup yeryüzünde gezen insanlar vardır .

Hani herkesin iyi olması için çabalayan , dilinden hayır duasını esirgemeyen, yüreği sevgi dolu , dilinden bal damlayan .

Biz bu akşam bir meleğimizi sonsuz yolculuğuna derin üzüntüler içerisinde uğurladık

Değerli halkımız; Londra Yardım Melekleri olarak Başkanımız , annemiz , ablamız Nurten Mehmet’ i apansız kaybetmenin şokunda ve derin üzüntüsü içerisindeyiz. Meleğimizi dualarımızla sonsuz yolculuğuna uğurlamanın verdiği acıyla önce ailesine ve yakınlarına sabır diliyor , Kanser Hastalarına Yardım amaçlı düzenleyeceğimiz etkinliklerimizin tümünü iptal ettiğimizi belirterek meleğimizin mekanının cennet olmasını diliyoruz Melekler yoldaşın olsun kanatsız meleğimiz . Sözün bittiği noktadayız...

KKTC Başbakanı Ersin Tatar'ın geçen hafta gerçekleştirmiş olduğu Londra ziyeretinde Londra Yardım Melekleri Başkanı

Nurten Mehmet'de vardı.