Turizm eski Bakanı Fikri Ataoğlu, Çatalköy’de yaşanan olay sonrası büyük hasara uğrayan Acapulco Hotel’de gidip, yöneticileriyle görüştü ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Turizm ve Çevre eski Bakanı Fikri Ataoğlu, Demokrat Parti Mağusa Milletvekili Fikri Ataoğlu, Çatalköy’de yaşanan patlama sonrası bölgeyi gezdi.

Ataoğlu, patlamalar sonrası büyük hasara uğrayan Acapulco Hotel’de gidip, Acapulco Resort- Convention- SPA Otel Direktörü İçim Çağıner Kavuklu’yla görüştü, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyareti sonrası sosyal medyadan açıklama yapan Ataoğlu, “Ülke ekonomisi ve turizminin etkilenmemesi için herkes üzerine düşeni yapmalıdır” dedi.

Ataoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Dün gece yarısından sonra saat 01.30 sıralarında Çatalköy’deki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamalardan dolayı hepimiz çok üzgünüz. Tesellimiz herhangi bir can kaybının olmamasıdır.

Olayın meydana geliş nedeni veya nedenlerini kısa sürede ortaya koyacak çalışmaların süratle tamamlanması gerekmektedir.

Sadece Çatalköy bölgesi değil, ülke ekonomisi ve turizminin etkilenmemesi için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Benzer bir olayın bir daha yaşanmaması için gerekenlerin hızla yapılacağına olan inancımız tamdır. Olay anından itibaren özverili bir şekilde çalışan tüm ekiplere de teşekkür eder; adamızda misafir olan turistlerimize, Acapulco Resort Convention SPA & Casino ailesine ve tüm çalışanlarına, silahlı kuvvetlerimize ve halkımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum”.