TURİZM BAKANI’NA TEŞEKKÜR… KKTC temaslarını değerlendiren KTGBİ Başkanı Nafiya Horozoğlu, ilk günden itibaren her zaman kendilerine destek olan Ataoğlu’na teşekkür etti. Amaçlarının Kıbrıs Türk kimliği ve kültürüne sahip çıkmak olduğunu anımsatan Horozoğlu, “Gençlerimizin ülkesini, kültürünü ve tarihini unutmaması ve yaşatması adına çaba göstermeye devam edeceğiz” dedi.

İngiltere'de yaşayan Kıbrıslı Türk gençlerin bir çatı altında toplanması ve Kuzey Kıbrıs’la bağlarını güçlendirme amacıyla kurulan Kıbrıs Türk Gençlik Birliği İngiltere(KTGBİ) heyeti, KKTC’de yoğun temaslarını tamamlamasının ardından adadan ayrıldı.

KTGBİ heyeti, KKTC’deki temasları çerçevesinde KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile de görüştü.

KKTC temaslarını değerlendiren KTGBİ Başkanı Nafiya Horozoğlu, ilk günden itibaren her zaman kendilerine destek olan Ataoğlu’na teşekkür etti.

Amaçlarının Kıbrıs Türk kimliği ve kültürüne sahip çıkmak olduğunu anımsatan Horozoğlu, “Gençlerimizin ülkesini, kültürünü ve tarihini unutmaması ve yaşatması adına çaba göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Kuzey Kıbrıs’ta dopdolu bir hafta geçirdiklerini ve bundan çok mutlu olduklarını ifade eden Nafiya Horozoğlu, “Böylesi bir fırsat bizlere sunulduğu için çok mutluyuz. Bakanımız ilk günden bize destek olduğu için çok minnettarız. Gençlerimiz için muazzam ve dopdolu bir hafta oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Horozoğlu, Kıbrıs Türk Gençlik Birliği olarak birçok projelerinin olduğuna işaret ederek, ilgili bakanlıkla işbirliği içerisinde çalışma arzusunda olduklarının altını çizdi.

KTGBİ Başkanı Horozoğlu, sözlerinin sonunda şöyle dedi:

“Kuzey Kıbrıs'ı tanıtıp, kültürümüze ve kimliğimize sahip çıkmak için gençler olarak güzel projelerle emin adımlarla ilerleyeceğiz”.