Ülkemizin önmeli isimlerinden Serdar Atai, yüz yüze eğitim konusunda okulların eksikliklerini gidermek adına, geçen 3 hafta boyunca devlet ve sendikanın ne yaptığını öğrenmek istediklerini söyledi.

Uzaktan eğitimin denendiğini ancak başarılı olunamadığını anlatan Atai, beklentilerinin 1 Ekim öncesindeki değerlendirme toplantısında, 5 Ekim'de yüz yüze eğitimin başlaması konusunda nihai karar üretilmesi olduğunu aktardı.

İşte Atai’nin ilgili paylaşımının tam metni:

“Yüz yüze eğitim tüm dünyada devam ediyor”

“Yüz yüze Eğitim konusunda Okulların eksiklerini gidermek adına, geçen 3 hafta boyunca Devlet ve Sendikaların neler yaptığını öğrenmek istiyoruz Veliler olarak. Uzaktan Eğitimi evden denedik deniyoruz ama olmuyor olamıyor. Yaz dönemi bu olağanüstü krize karşın alışılageldik Siesta modunda harcanıp geçmiş ve sonbaharda yeni bir dalga olacağı bilindiği halde konunun muhatapları, uzaktan eğitim için hiçbir yeni hazırlık yapmadan pasif izlemede kalmayı tercih etmişti. 1 Ekim öncesindeki değerlendirme toplantısında, 5 Ekim'de yüz yüze eğitimin başlaması konusunda nihai karar üretilmesidir beklentimiz. Dünya çocukları tüm zorlayıcı koşullara rağmen yüz yüze eğitimine devam ediyorsa, bizim çocuklarımız da edebilmelidir. No more katakoullies please!”