Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı İsmail Arter bugün sabah saatlerinden itibaren yaptığı ziyaretlerinde Meros Yaşlılar Bakım Evi, Nilce Bakım Evi ve Özen Yaşlı Bakım Merkezi’ndeki annelere gül ve hediye vererek sohbet etti. Merkezlerde çalışan kadın personellere de gül veren İsmail Arter günün hatırası olarak ipek kozası işlemeli tepsi hediye etti.

 

Anneler Günü kutlamaları çerçevesinde Gazimağusa Belediyesi İkinci Bahar Yaşam Kulübü görevlileri de kentte yaşayan 65 yaş ve üzeri annelerin Anneler Günü’nü çiçek dağıtarak kutladı. Kent genelinde yaklaşık 2 bin üyesine çeşitli hizmetler sunan ve yılın her günü üyeleriyle birlikte olan kulüp, bir haftalık sürede bini aşkın anne üyesini evlerinde ziyaret etti. Görevliler tarafından teker teker ziyaret edilen annelere Belediye Başkanı İsmail Arter’in gün ile ilgili gönderdiği kutlama kartı verildi.

 

Açıklama yapan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Anneler Günü’nün tüm insanlar için duygusal bir gün olduğunu, annelerin çocuklara sevgisinin hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini söyledi.

 

Arter, sınırsız sevgi ve fedakârlıkla toplumun geleceğini yetiştiren annelerle sadece yılın bir gününde değil her gününde birlikte olarak onların ölçülemez sevgilerine layık olma gerektiğini söyledi.

 

Annelerin hakkını ödemenin mümkün olmadığını belirten Arter, her zaman onların yanında olmak gerektiğini söyleyerek, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı ve sağlıklı günler diledi.