Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Erhan Arıklı, resmi karantinasının bugün 15’inci günü olduğunu, 11 gündür de hiçbir ilacın kendisine verilmemesine rağmen dün yaptığı 2 PCR testinde de “düşük pozitif” çıktığını açıkladı.

21 gündür en küçük semptom dahi göstermediğini anlatan Arıklı, “aday olmasam ve dışarda ciddi bir seçim kampanyası olmasa, karantinada kalmak umurumda bile olmayacak. Rahatım yerinde çünkü. Ama burada hiçbir şey yapmadan, eli kolu bağlı durmak beni çok rahatsız ediyor” dedi.

İşte Arıklı’nın ilgili paylaşımının tam metni:

“Allah sabredenlerle birliktedir”

“Bugün resmi karantinamın 15. günü. Ondan önceki 7 günlük ev karantinamı da eklersek toplamda 22 gündür karantinadayım.

Son 11 gündür de bana herhangi bir ilaç verilmiyor.

Bu süre içerisinde hiç bir semptom yaşamadım. Eşim ve çocuklarım hep negatif.

Ama bana yapılan bütün testler, düşük de olsa sürekli pozitif çıkıyor.

Gerek Yakındoğunun ve gerekse dün Burhan Nalbantoğlunun yaptığı test sonucu da "Düşük Pozitif" çıktı.

Garip olan, benimle birlikte pozitif olan ve çok ağır semptomlar gösteren tüm arkadaşlarım tedavilerini bitirip taburcu oldular.

21 gün içerisinde en küçük bir semptom dahi göstersem anlayacağım...

Aday olmasam ve dışarda ciddi bir seçim kampanyası olmasa, karantinada kalmak umurumda bile olmayacak. Rahatım yerinde çünkü. Ama burada hiçbir şey yapmadan, eli kolu bağlı durmak beni çok rahatsız ediyor...

Gerek Sağlık Bakan ve Müsteşarı, gerek Burhan Nalbantoğlu ve Girne Suat Günsel Hastahanesi Doktor ve Hemşireleri ve gerekse Değerli Dostum Suat Günsel sağlığımla çok yakından ilgileniyorlar. Sağolsunlar, hepsi üzerime titriyorlar. Ama hiç kimse, bu "Düşük Pozitif"i, Negatife çevirmek için ne yapmak gerektiğini bilmiyor. Tek çare, beklemek ve vücudun kalan son virüsleri kendiliğinden yenmesini beklemek...

Bugün Sevgili Pilli;"Bir iki gün daha sabret lütfen" dedi.

Ben de Allah sabredenlerle birliktedir" diyor ve sabrediyorum...”